Vi har hatt besøk av Sierra Nevada!

Denne uken, onsdag og torsdag, har vi vært så heldige å få besøk av Iain fra Sierra Nevada Brewering co. Sierra Nevada er USAs sjette største bryggeri med over 1200 ansatte, og Iain har ansvar for all distribusjon i Europa og midtøsten. I Norge selges litt over 35.000 liter øl fra bryggeriet i året, og vi er glad for å få importere et så spennende og innovativt øl.

På onsdag møtte vi Iain hos Barcode Street Food for dagens første smaking. 10 ansatte fra BSF fikk lære om Sierra Nevadas historie, smake seks ulike øl, og stille spørsmål.

Barcode Street Food har allerede Pale Ale tilgjengelig i sitt utvalg, og kanskje blir det mulig å kjøpe enda flere øltyper i tiden som kommer.

 

Turen gikk videre til Oslo Street Food for ny personalsmaking inne i coctailbaren. Her var det godt oppmøte og det virket som folk syntes det var både lærerikt og moro.

 

På kveldstid onsdag arrangerte vi, sammen med Oslo Street Food, åpen smaking. Her ble den samme presentasjonen som på personalsmakingen holdt, og folk fikk smake en rekke ulike øl fra Sierra Nevada.

 

På torsdag begynte vi dagen på våre kontorer på Torshov for en gjennomgang av strategi, logistikk og året 2023. Det var både spennende og lærerikt, og vil klarer nesten ikke vente på de nye produktene som kommer i løpet av neste år. Vi kan ikke røpe så mye, men vi kan si så mye som at dere som er fan av «little things»-familien, kommer til å bli veldig fornøyde.

 

 

 

 

Etter morgenmøtet dro vi videre til Amundsen Bryggeri og Spiseri, hvor vi arrangerte lunsj for noen av våre største horeca-kunder i Oslo. Dette var en stor suksess hvor både øl og burger ble tatt godt imot.

 

 

Vi har hatt to svært lærerike, interessante og vellykkede dager med besøk, og ser frem til å fortsette et godt samarbeid med Sierra Nevada i lang tid fremover!

 

Er du nysgjerrig på hvilke øl vi har fra Sierra Nevada? Øverst på siden kan du åpne vår produktkatalog, og du finner hele utvalget på side 56.