Velkommen Grünerløkka Brygghus

Gjennom vår 8 år lange historie, har vi alltid solgt til Kjetil og Grünerløkka Brygghus. Nå er vi veldig glade for å kunne få lov til å jobbe med GB, og jobbe med å selge deres deilige øl. Som tidligere kokk startet han en av landets første gastropuber, og han og Inga brygger nå noen herlige IPA`er og surøl i Københavnsgaten 4. 

Kjetil Johnsen startet coctailbaren Aku-Aku Tiki bar i Thorvald Meyersgate i 2007, som ble en umiddelbar suksess. Noen år etter åpnet han Grünerløkka Brygghus i nabolokalet, og serverte deilig pubmat med like deilig øl til. Etterhvert fikk han også et bryggverk på plass, og har siden 2013 vært et av landets fremste håndverksbryggerier.  

Bak grytene på bryggeriet finner man enten Kjetil eller Inga, begge med en forkjærlighet for balanserte, velbryggede øl som er kreative med røtter i tradisjon. Deres IPA er kjent over hele landet, og vi håper å kunne være med på å gjøre Kjetil, Inga og hele bryggeriet enda mer kjent ved å kunne ønske dem velkommen inn i porteføljen vår!