Velkommen Askheimer Mjøderi

Vi er særdeles stolte over å kunne ønske Norges nyeste mjøderi velkommen til familien; Askheimer Mjøderi. Med en fot i tradisjon og en i innovasjon, ser vi frem til å vise frem mjød i verdensklasse til hele landet!

Anders og Jarl-Magnus er glade for å fått kommet i gang med produksjon.

Askheimer Mjøderi ble offisielt startet i 2020, men idèene og tankene bak har allerede levd i mange år. Anders Riseng har vært i ølbransjen lenge, blant annet i forbindelse med Slakteren Brygghus og Askim Ølfestival. Etter å truffet Petter Sandvig og Jarl-Magnus Einang startet idèene om å ta «bryggingen» av mjød ut fra hjemmet, og ut på det norske markedet. Mens Petter holder en stødig hånd på rattet, er det Anders og Jarl-Magnus som tar seg av produksjonen og de kreative prosessene som etterhvert vil kjennetegne Askheimer.

Og denne høsten kommer det fire produkter på markedet, gjennom det nye samarbeidet med oss. Og vi gleder oss veldig, for vi snakker her om høykvalitetsmjød. Faktisk så høy kvalitet at de i år skal være en av 50 mjøderier, som skal konkurrere om edelt metall i EM i mjød. Bruk av lokale og nordiske ingredienser som bær, frukt og urter er noe som vil kjennetegne mjødene fra Askheimer, og det blir spennende å være med å utvikle et ungt norsk marked sammen.

Velkommen til oss Askheimer!