SMAK 2020 – med Beer Enthusiast

3 til 6 mars er den største messen for alle som jobber med mat og drikke, og også i år stiller Beer Enthusiast med stand sammen med AMKA. Og denne gangen har vi med oss noen herlige smakskombinasjoner, som vi virkelig tror vil rocke.

SMAK er en HORECA messe som arrangeres hvert 3 år, på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det er den største messen for bransjen, og et fantastisk bra sted å knytte nettverk, møte samarbeidspartnere og finne inspirasjon i alle ledd av næringskjeden. Fra daglig leder til servitørlæring, alle vil ha godt av en tur. Vi har faktisk presentert øl på denne messen før vi var Beer Enthusiast, da vi i 2011 presenterte Sierra Nevada Pale Ale for aller første gang. 

Siden den gang har både vi og messen vokst mye, og i år kommer vi til å ha et spesielt fokus på øl og mat. Med matfokuserte bryggerier som Baladin og Rodenbach med på laget, men selvfølgelig også med noen kanon kombinasjoner som serveres. Vi kommer til å gi et mini-kurs med Rodenbach, en introduksjon til øl og mat i kombinasjon hver dag. Så vi håper å se dere der!

Kom innom oss på stand E02-44
Billetter kan fås her – gratis frem til 1. mars