Ny produsent: Brasserie Thiriez

Vi kan med glede introdusere enda et nytt og spennende bryggeri i vår portefølje –  Brasserie Thierez. Dette franske familiebryggeriet fokuserer på gode råvarer, godt håndtverk og det lokale markedet. 

 

I 25 år har familien Thierez nå brygget øl i den lille byen Esquelbecq. I løpet av disse årene har de bygget opp et solid rykte i franske og internasjonale ølkretser. Da vi begynte å forhøre oss om franske bryggerier var det navnet Thiriez som gikk igjen. De driver et uavhengig bryggeri og brygger alt ølet sitt selv, slik oppnår de et volum på drøyt 2000 hektoliter per år uten planer om å utvide produksjonen. Mye av ølet selges på det lokale markedet, deres mål er å lage øl som de selv setter pris på og til sine trofaste kunder, de siste øltrendene kan noen andre tenke på.

Blonde d’Esquelbecq var deres første øl og er i dag deres flaggskip. Den ble lansert i basisutvalget på Vinmonopolet tidligere i år på 75cl flaske. Nå blir den tilgjengelig også på 33 cl sammen med et utvlag andre kvaliteter, blandt dem to økologiske varianter. 

Her finner du en oversikt over ølene fra Thiriez som allerede er tilgjengelige for Horeca, og lanseres på Vinmonopolet neste uke. Bare å glede seg!

Thiriez Les Québécoises 33cl

Stil: Blond hveteøl
Frisk og delikat med aroma av korn, gjær og krydder og litt blomst.

Varenr.: 13513702

 


La Blonde de Esquelbecq 33cl / 75cl

Stil: Biere de Garde / Saison
Kremet og kompleks med noter av korn, blomster, urter, honning og gjær.

Varenr. 33cl: 13513502  /  75cl: 12950701

 


Le Bio de Thiriez 33cl

Stil: Saison, økologisk
Duft av gress, sitrus, malt og gjær. Godt balansert og kremet munnfølelse.

Varenr.: 13513902


Thiriez L’Etoile du Nord Saison 33 cl

Stil: Hoppy Saison
Dufter av humle, grapefrukt og urter. Friskt med tydelig, men behagelig humlebittehet.

Varenr.: 13513802

 


Thiriez Dalva Double IPA 33 cl

Stil: Dobbel IPA
Californiainspirert med aroma av grapefrukt, appelsinskall, tropisk frukt og honning fra amerikansk humle. Tydelig bitterhet i avslutningen

Varenr.: 13514002

 


L’Ambrée d’Esquelbecq 33 cl

Stil: Amber Ale
Duft av røstet malt og krydder. Myk og kremet munnfølelse med søtlige noter fra maltet, ristet brød og balansert bitterhet.

Varenr.: 13513602