Kontakt

Vårt salgsteam består av firedyktige, kunnskapsrike og profesjonelle selgere med lang erfaring fra øl- og vinbransjen.
Selv om de fleste av våre selgere sitter i Oslo er de ofte på reisefot. Vi tilbyr våre produkter i hele landet og ønsker å etablere et godt og personlig forhold til våre kunder.
Vi hjelper gjerne til med å finne drikke til mat og med å tilpasse vin- og ølkart.
Ta kontakt med en selger som jobber i ditt område!

HORECA selgere:

Jørgen Hallås Skatland
Område: Oslo, Akershus
Jørgen er vår nyeste medarbeider, og startet i juni 2018. Men han er slettes ingen lettvekter når det kommer til fagkunnskap, etter flere år som daglig leder på Cafe Løkka i Trondheim, utdannelse innen både vin og brennevin og et sterk engasjement for gode smaksopplevelser.
jhs@beerenthusiast.no

Kenneth Rosvold-Wevang
Område: Trondheim og Midt-Norge.
Kenneth begynte å jobbe for Beer Enthusiast i januar 2016 etter flere år hos Vinmonopolet, der han har jobbet på Trondheims beste ølpol. Han har også flere års erfaring fra restaurantbransjen, og har kunnskap derifra innen vin og brennevin.
krw@beerenthusiast.no

Karin Sundli
Område: Oslo, Akershus og Østlandet
Karin kom til Beer Enthusiast i 2014, og er bedriftens kanskje bildeste ansatte. Hun er utdannet ølkelner og har passion for gode smaker, og reiser rundt for å dele dem gjennom smakinger og eventer.
ksu@beerenthusiast.no

Katrin Söderström
Område: bl.a. Oslo, Drammen og Stavanger.
Katrin er utdannet sommelier og har jobbet for AMKA siden sommeren 2014. Hun har også tidligere jobbet med salg. I tillegg til vin, har Katrin en lidenskap for godt øl og masse god kunnskap.
kso@amka.no

Cecilia A. Junström
Cecilia er ute i permisjon til 2019.