Kontakt

Vårt salgsteam består av firedyktige, kunnskapsrike og profesjonelle selgere med lang erfaring fra øl- og vinbransjen.
Selv om de fleste av våre selgere sitter i Oslo er de ofte på reisefot. Vi tilbyr våre produkter i hele landet og ønsker å etablere et godt og personlig forhold til våre kunder.
Vi hjelper gjerne til med å finne drikke til mat og med å tilpasse vin- og ølkart.
Ta kontakt med en selger som jobber i ditt område!

HORECA selgere:

Karin Sundli
Område: bl.a. Oslo, Hamar, Lillehammer og Kristiansand.
Karin har fullført en utdannelse som ølsommelier ved IBD i London, og har allerede mange års erfaring fra ølverdenen, både som servitør og selger. Karin jobber også med salg av vin og brennevin, selv om hovedfokuset ligger på øl.
ksu@beerenthusiast.no

Kenneth Rosvold-Wevang
Område: Trondheim og Midt-Norge.
Kenneth begynte å jobbe for Beer Enthusiast i januar 2016 etter flere år hos Vinmonopolet, der han har jobbet på Trondheims beste ølpol. Han har også flere års erfaring fra restaurantbransjen, og har kunnskap derifra innen vin og brennevin.
krw@beerenthusiast.no

Katrin Söderström
Område: bl.a. Oslo, Drammen og Stavanger.
Katrin er utdannet sommelier og har jobbet for AMKA siden sommeren 2014. Hun har også tidligere jobbet med salg. I tillegg til vin, har Katrin en lidenskap for godt øl og masse god kunnskap.
kso@amka.no

Cecilia A. Junström
Områder: bl.a. Oslo, Østfold og Hedmark
Cecilia er utdannet vinsommerlier fra Kulinarisk Akademi i tillegg til å ha gått hotellskole i Sveits. Hun har mange års erfaring fra HoReCa bransjen og har jobbet både i Sverige og i Norge.
Selv om vin er hennes spesialfelt har hun også mye kunnskap om øl.
caj@amka.no