Kontakt

Vårt salgsteam består av firedyktige, kunnskapsrike og profesjonelle selgere med lang erfaring fra øl- og vinbransjen.
Selv om de fleste av våre selgere sitter i Oslo er de ofte på reisefot. Vi tilbyr våre produkter i hele landet og ønsker å etablere et godt og personlig forhold til våre kunder.
Vi hjelper gjerne til med å finne drikke til mat og med å tilpasse vin- og ølkart.
Ta kontakt med en selger som jobber i ditt område!

HORECA selgere:

Cecilia A. Junström
Områder: bl.a. Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark, Arendal, Hovden.
Cecilia er utdannet vinsommerlier fra Kulinarisk Akademi i tillegg til å ha gått hotellskole i Sveits. Hun har mange års erfaring fra HoReCa bransjen og har jobbet både i Sverige og i Norge. Hun har bl.a. vært kjellermester ved anerkjente Statholdergaarden i Oslo.
Selv om vin er hennes spesialfelt har hun også mye kunnskap om øl.
caj@amka.no

Katrin Söderström
Område: bl.a. Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud, Kristiansand, Stavanger.
Katrin har jobbet for AMKA siden 2014. Hun er utdannet sommelier fra Kulinarisk Akadami og ølsommelier fra Beverage Academy. Hun har en stor lidenskap for mat og god drikke og masse god kunnskap om hvordan disse kan kombineres på beste måte. Katrin har lang erfaring fra hotell og reiseliv både fra inn- og utland.
kso@amka.no

Jørgen Hallås Skatland
Område: Oslo, Akershus
Jørgen er vår nyeste medarbeider, og startet i juni 2018. Men han er slettes ingen lettvekter når det kommer til fagkunnskap, etter flere år som daglig leder på Cafe Løkka i Trondheim, utdannelse innen både vin og brennevin og et sterk engasjement for gode smaksopplevelser.
jhs@beerenthusiast.no