Hvordan få tak i ølet vårt

Beer Enthusiast fører over 200 forskjellige øl til enhver tid, godt fordelt mellom faste produkter, sesongprodukter og små partier fra fjern og nær. Det varierer veldig fra øl til øl hvor man får tak i ølet og hvordan, men her er en liten oversikt:

HORECA

Steder med skjenke- og salgsbevilling har flere steder de kan finne øl fra Beer Enthusiast, der utvalg og pris varierer avhengig av grossist. Vår tre hovedsamarbeidspartnere for distribusjon er:
Cuveco
Vi har hele vårt varelager hos Cuveco, som er vår logistikkpartner. Her får man alle våre produkter både faste og småpartier, og de tilbyr nasjonal distribusjon. For mer info om hvordan du kan bli kunde av Cuveco, kontakt oss direkte eller de på post@cuveco.com
ASKO
Norges største distributør av mat og drikke, ASKO Storhusholdning, lagerfører mange av våre produkter. Enda flere av produktene våre er også tilgjengelig som skaffevare, noe som gjør at de har nesten hele produktkatalogen vår tilgjengelig. ASKO er avtaleleverandør for oss til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.
Vectura
En annen av våre viktige samarbeidspartnere er Vectura, en av Norges ledende distributører av alkohol. Her finner man et godt knippe produkter fra vår portefølje, god service og distribusjon over hele landet. Vectura er avtaleleverandør for oss til NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.
Andre
Produkter fra Beer Enthusiast distribueres også gjennom andre, mindre distributører både lokalt og nasjonalt. Gjennom vår logistikkpartner Cuveco har alle distributører mulighet til å kjøpe produktene våre, slik at noen av landets og verdens beste produkter er tilgjengelige rundt om i landet.

Om du har salgs- eller skjenkebevilling og ønsker å holde deg oppdatert på vår stadig roterende portefølje, kontakt oss på post@beerenthusiast.no

Privatpersoner

Som privatperson kan mange av våre sterkøl finnes på Vinmonopolet, der vi også slipper flere små partier gjennom året. Noen finnes permanent i hyllene, mens majoriteten av disse finnes på Vinmonopolets bestillingsutvalg. For å se vårt fulle utvalg kan du følge denne linken.

Når det kommer til øl i butikkstyrke har vi nasjonal distribusjon på et begrenset antall produkter gjennom Norgesgruppen, så disse ølene kan man se etter på butikker med godt utvalg. I tillegg har vi et fantastisk fint samarbeid med den uavhengige ølbutikkkjeden Gulating, der mangfold står i høysete. Her finner man nesten alle våre produkter i butikkstyrke, og ikke minst eksperisen bak skranken.