Fyrverkeriet fra Midtfyns Bryghus til Norge

For de som ikke kjenner til Eddie Szweda, så er han en av Danmarks mest karismatiske og lettkjennelige ølpersonligheter. Med sin energiske og humoristiske tilnærming til livet, har han tatt Midtfyns Bryghus fra å være et bryggeri på randen av konkurs til et av de ledende i landet. Med over 100 smakinger i året har han også publikums teken så det holder, og vi gleder oss til å få han på besøk igjen (ENDELIG) i Trondheim og Oslo i slutten av september. Her er en liten oversikt over hva som skjer når fyrverkeriet Eddie kommer til Norge.

Søndag 24. september – HORECA smaking i Oslo

Vi har vært så heldige å få komme på Håndverkerstuene sammen med Eddie, med et lite lass med godt drikke spesialsendt til Norge. Arrangementet er lukket for HORECA, men ryktene sier at flere av ølene vil bli tilgjengelig også i ordinære åpningstider. 

For påmelding og mer info, send epost til Karin på ksu@beerenthusiast.no 

Mandag 25. september – Eddies Ølshow i Oslo

Det er ikke en klassisk ølsmaking. Eddie eier Midtfyns Bryghus, men han er for det meste amerikansk, entertainer og entreprenør, og han er forelsket i vårt naboland. Basert på egne erfaringer i Danmark, har Eddie historier om livet og dansker mens han serverer et utvalg av Midfyns Bryghus’ beste øl.

«Det er omtrent 20 prosent øl og 80 prosent noe annet. Men folk får en god latter – og kanskje husker de også litt om øl, sier Eddie.

Dette vil også være det første eventet holdt på nyåpnede Brygg i Oslo, noe som gjør det til en enda hyggeligere kveld!

Tirsdag 26. september – Beermakers dinner på E.C. Dahls. 

Eddie har alltid hatt en forkjærlighet for Trøndelag, og Trøndelag har en spesiell plass i ølhjertet sitt for Eddie. Kanskje det er den utadvendte personligheten, den gode humoren eller det faktum at de nesten ikke lager øl under 8%? Ikke vet vi, men når kjøkkensjef Anders Myrstad inviterer til middag på selveste E.C. Dahls så kan man bare ikke si nei. Vi vet enda ikke hvilke deiligheter som skal serveres, men vi vet at vi gleder oss!

Mer info kommer på deres, og vår Facebooksider.

Onsdag 27. september – Eddies Ølshow i Trondheim

Han har varmet opp i Oslo, og nå er han klar til å slå taket av Trondheim med sitt ølshow. Han er ikke veldig stødig på trøndersk, men humoren er ikke til å ta feil av. Når ØX inntas av mannen med det store smil, så er det godt at kranene er fylt med godsaker. Fra eget bryggeri og selvfølgelig også fra Midtfyns, denne kvelden kan fort bli legendarisk!

For oppdateringer, utfyllende informasjon og mer til, følg oss på våre Facebooksider her.