De norske Chimay ambassadørene

Visste du at det i Norge finnes noen som er så dedikerte Chimay fans, at de er i en veldig eksklusiv klubb. De kan kalle seg Chimay Jumelage, en samling av ekstraordinære steder som serverer Chimay rundt om i verden.

Disse stedene har meget god kunnskap om klosterets historie og misjon, om ølene fra Chimay og selvfølgelig øl generelt. Chimay serveres i det rette glass på rett måte, og utvalget er bredt og stabilt. Det er 7 slike i Norge, helt frem til i dag. I dag ønsker vi to helt nye ambassadører velkommen i klubben. Og det er ikke hvilke som helst ambassadører, fra en ikke hvilken som helst by.

Det er to nye steder fra det som har blitt kanskje landets beste ølby: Trondheim. Bror Bar er første ambassadør i Trondheim, en så kalt «long time coming». For Bror Bar har vært en av våre mest loyale og dedikerte steder i Trondheim, og det var nesten en selvfølgelig at stedet, med Frank i spissen, skulle bli Chimay Jumelange. Ikke bare en av landets beste burgere, men også muligheten for å nyte en Chimay Blue i 6 liter!

E.C. Dahls er den andre nye Chimay ambassadøren, og hvilken ambassadør! Etter ombyggingen og omstruktureringen av bryggeriet E.C. Dahls, har det blitt et moderne mikrobryggeri med Trondheims kanskje beste bistro. Det er Anders Myrstad som sjefer på kjøkkenet og Petter bak baren, sørges det for at 

Chimay ikke bare serveres på verdig vis, men også med deilig mat på bordet.

Vi gratulerer Bror Bar og E.C. Dahls med denne æren, og ser frem til flere gode besøk. Hele listen over de norske Chimay ambassadørene er som følger:

  • Beer Palace – Oslo
  • Melkebaren – Sandnes
  • Havnelageret Gastropub – Fredrikstad
  • E.C. Dahls – Trondheim
  • Gastropuben Kick – Kristiansand
  • Bror Bar – Trondheim
  • Amundsen Bryggeri – Oslo